Drogisterij Tilburg

Welkom bij drogisterij Iris te Tilburg

Wanneer u op zoek bent naar een drogisterij in Tilburg kunt u hier uitstekend terecht! Wij zijn gevestigd in winkelcentrum De Blaak en dat maakt ons zeer goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Wilt u meer weten over ons assortiment? Lees dan hieronder verder.

Uw producten zorgvuldig geselecteerd
Drogisterij Tilburg

Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan slagen bij ons. Daarom bieden wij onze producten aan in diverse prijsklassen. Als kleinschalige drogist kennen wij onze klanten als geen ander en daarom selecteren wij onze producten zorgvuldig. Bij de drogisterij te Tilburg vindt u een ruim assortiment van huidverzorgingsproducten en cosmetica. Onlangs zijn er diverse nieuwe producten aan ons assortiment toegevoegd, waaronder een heerlijk serum van het merk Aquaholic. Dit serum zorgt ervoor dat uw huid voldoende wordt gehydrateerd en weer zijdezacht zal aanvoelen. Dit product wordt ook wel een dorstlesser voor de huid genoemd. Ook hebben wij onlangs nieuwe huidproducten van het merk Alviana toegevoegd. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor diverse andere gezondheidsproducten, zoals supplementen en medicijnen.

Vraag gerust om advies

Komt u langs bij onze drogisterij te Tilburg, vraag dan gerust om advies. Wij beschikken over ruime productkennis waardoor we u altijd te woord kunnen staan. Een persoonlijke service staat bij ons namelijk hoog in het vaandel! Laat het ons ook zeker weten wanneer u een specifiek product zoekt, dan kunnen wij kijken of we het kunnen bestellen.

    Contact